Juryleden 2014 bekend

jury2014

De jury voor het avondprogramma van Surventobrass is bekend. Niemand minder dan Erik Janssen, Clara Rullman en Gerard vd Kolk zullen de kwaliteiten van de deelnemers 's avonds beoordelen. 

 

De jury voor het avondprogramma van Surventobrass is bekend. Niemand minder dan Erik Janssen, Clara Rullman en Gerard vd Kolk zullen de kwaliteiten van de deelnemers 's avonds beoordelen. 

Erik Janssen is niet alleen dirigent van Brass Band Schoonhoven, maar hij leidt ook het Trompetterkorps van de Koninklijke Marechaussee, Brassband De Spijkerpakkenband en Fanfare Onderling Genoegen uit zijn woonplaats Krommenie. Bij muziekuitgeverij Molenaar Edition is hij artistiek directeur.

Clara Rullman is pianist, koordirigent, arranjeur, komponist, coach en songwriter. Ze zingt en speelt naast piano en toetsen bij artiesten als Rients Gratama en Gerrit Breteler. Verder doet ze aan muziekexpressie voor mensen met een beperking en is ze docent bij projecten in het basis- en voortgezet onderwijs. Als coordinator en coach verzorgt ze workshops voor onderwijs en bedrijfsleven.

Gerard van de Kolk is binnen de brassband wereld iets minder bekend. Echter naast zijn baan als eerste slagwerker bij het NNO en het Frysk Orkest is hij zeer bekend geworden als dirigent, componist en jurylid bij vele grote orkesten en concoursen. Hij heeft ook deel uitgemaakt van de jury tijdens het WMC in Kerkrade. Tevens was hij 25 jaar hoofdvakdocent aan de conservatoria van Leeuwarden en Groningen.

 

Ps. ivm ziekte heeft Gerard van de Kolk helaas moeten afzeggen. Gelukkig kon de organisatie een beroep doen op Anne van der Sluis, een zeer deskundige op dit gebied.

 

Surventobrass 2018 start over

Surventobrass 2018

10e editie Surventobrass
zaterdag 16 juni 2018
Flambou - Surhuisterveen

Wie zijn wij

Wij zijn Stichting Survento Evenementen Surhuisterveen en organiseren jaarlijks het Surventobrass festival.

Volg ons ook op:

    

Contact

Voor informatie over Surventobrass zijn wij als volgt te bereiken:
 info (@) surventobrass.nl
  06 50 73 42 67
 Boelenswei 1
9231 AE  Surhuisterveen