Wisseling van bestuur

Bestuurswisseling 1

Afgelopen week heeft er een wisseling in het bestuur plaatsgevonden. Hans Postma is afgetreden als voorzitter en heeft het bestuur verlaten. Hans heeft zich jarenlang ingezet voor onze organisatie. Namens het bestuur danken wij Hans Postma voor de samenwerking en wensen hem veel succes in het verdere verloop van zijn carriere.

Nieuw lid binnen het bestuur is Lineke Elzinga uit Opende. De overige bestuursleden, Hiltsje Huisma (secretaris), Leffrie Mulder (penningmeester) en Wietze de Boer (facilitaire zaken) blijven gewoon aan. Hoe de taken binnen het nieuwe bestuur zullen worden verdeeld is nog niet bekend, hierover moeten nog nadere afspraken worden gemaakt. Met veel enthousiasme kijken wij uit naar een vruchtbare samenwerking.

Het bestuur is blij met de komst van Lineke, iemand met een muzikaal hart en veel contacten binnen de hafabra wereld.

Voor het festival heeft deze bestuurswisseling geen gevolgen, dat zal op dezelfde wijze ook in 2018 en daarna, met veel plezier weer georganiseerd worden. Voor 2018 staat de 10e editie gepland, een jubileum dus. Inmiddels hebben de eerste deelnemers zich al gemeld. 

Surventobrass 2018 start over

Surventobrass 2018

10e editie Surventobrass
zaterdag 16 juni 2018
Flambou - Surhuisterveen

Wie zijn wij

Wij zijn Stichting Survento Evenementen Surhuisterveen en organiseren jaarlijks het Surventobrass festival.

Volg ons ook op:

    

Contact

Voor informatie over Surventobrass zijn wij als volgt te bereiken:
 info (@) surventobrass.nl
  06 50 73 42 67
 Boelenswei 1
9231 AE  Surhuisterveen